IogB-1

Innovasjon og business

Ønsker du et forsprang? Er du målbevisst, kreativ og litt nysgjerrig? Etter tre år på denne linjen vil du vite hva som kreves for å starte en ny bedrift, og du vil ha god forståelse for mange bransjer i norsk næringsliv.

Lenke til søknadsskjemaet finner du HER:

OHG tilbyr et 3-årig løp med entreprenørskap, med svært stor valgfrihet. Du starter allerede på Vg1 med å prøve dine gründeregenskaper. Vi vil ha et ekstra fokus på business i alle fag, kreative prosesser og kontakt med næringslivet. På Vg2 fortsetter du med entreprenørskap, samtidig som du fritt kan velge andre programfag. På Vg3 har vi frigjort tid til at du for eksempel kan jobbe mer med egen bedrift, ta ekstra fag eller bruke tiden til å prestere enda bedre i fagene du allerede har.

Du vil ha flere fag sammen med klassen din, og blir en ekstra sammensveiset gjeng – og ja, du får selvsagt generell studiekompetanse!

Vg1

30 timer med "de vanlige fagene" + 5 timer EB1 (Entreprenørskap 1)

Vg2

Fordypning i EB2 (Entreprenørskap 2) – ellers stor frihet til å velge programfag fra flere programområder.

Vg3

Større fleksibilitet på timeplanen enn vanlig, fordi elevene har gjort seg ferdige med ett programfag (EB1+2) allerede på Vg2!

Hva kan Innovasjon og business tilby:

• Skape og jobbe i egen Ungdomsbedrift (UB)
  • Tverrfaglig og praksisnær undervisning – business i alle fag!
  • Tett samarbeid med næringslivet og spennende besøk i innovative miljøer
  • Kreative prosesser i mange fag
  • Høyt læringstrykk og læringsutbytte -  markedsføre gode idéer!
  • Utrolig mye gøy sammen med klassen din!
  • Et godt grunnlag for en karriere innenfor business

Her er noen videosnutter:

Innovasjon og business gruppe 2

Innovasjon og business gruppe 4

Innovasjon og business gruppe 6

Innovasjon og business intervju

Har du flere spørsmål? Ring oss på 22 12 92 50!

IogB-2
IogB-4-3