Innovasjon møter business

Innovasjon og Business

OHG tilbyr et 3-årig løp med entreprenørskap, med svært stor valgfrihet. Du starter allerede på VG1 med å prøve dine gründeregenskaper. Vi har fokus på kreative prosesser og kontakt med næringslivet, og på VG2 får du mer entreprenørskap, samtidig som du fritt kan velge andre programfag. På VG3 har vi frigjort tid til at du for eksempel kan jobbe enda mer med egen bedrift, få "Entrepreneurial Skill Pass" eller til og med ta fag på høyskole eller universitet! Og ja, du får selvsagt generell studiekompetanse!

• VG1: 30 timer med "de vanlige fagene" + 5 timer EB1 (entreprenørskap)
  • VG2: EB2 – ellers stor valgfrihet til å velge programfag fra flere programområder.
  • VG3: Større fleksibilitet på timeplanen enn vanlig, fordi elevene har gjort seg ferdige med ett programfag (EB1+2) allerede på VG2. Her kan elevene bruke frigjort tid til å ta fag på høyskole (OHG er i partnerskap med BI), jobbe videre med sin ungdomsbedrift, eller i samarbeid med mentor være i utplassert i arbeid – for eksempel.

Programmet vil tilbys målbevisste elever som har skaperlyst, og som er nysgjerrige på å lære på nye måter!

Er du en av dem? Da vil vi gjerne at du søker deg til dette programmet!

Hva kan Innovasjon & Business tilby:

• Kunnskap om innovasjon
  • En strategi for hvordan kommersialisere de gode idéene gjennom markedsføring og økonomistyring
  • Kreative prosesser
  • Tett samarbeid med næringslivet
  • Besøk hos innovative miljøer
  • Ungdomsbedrift (UB) som metode
  • Tverrfaglig og praksisnær undervisning
  • Høyt læringstrykk og læringsutbytte
  • Et grunnlag for en karriere i nye markeder med nye forretningsmodeller
  • Utrolig mye gøy sammen med likesinnede!

Har du spørsmål – ring oss gjerne!

Oslo Handelsgymnasium 22 12 92 50

­­Dette er programmet for deg som virkelig vil utfordre deg selv faglig og kreativt!