Internasjonalisering

Elever i Roma

Våre elever har anledning til å søke deltakelse på utveksling til Berlin organisert av Kongshavn videregående skole.  Vi har i mange år hatt samarbeid med Sør-Afrika gjennom et Norad-støttet prosjekt. Det var derfor naturlig å se til Sør-Afrika for å finne et prosjekt vi kunne samle inn penger til etter at interessen for Operasjon Dagsverk ble vanskelig å opprettholde. Det samles inn penger til en stiftelse, GDCS, som finansierer skoleprosjekter i Kwa Zulu Natal-provinsen. Hver høst arrangeres innsamlingsaksjon til inntekt for våre venner i Sør-Afrika. OHG deltar også i nordiske samarbeidsprosjekter gjennom NordPlus, sender høsten 2014 - 2015 to elever på utveksling til Frankrike, to elever på studieopphold i Japan og en elev på utveksling til Tyskland, og OHG har vennskapsskole med elev- og lærerutveksling i Gøteborg.

Ulike prosjekter

• Høstsemesteret i Vg2 ST i Bath
  • Vg2 ST et helt år i Berlin (i samarbeid med Kongshavn vgs.)
  • Elevutveksling med Paarl Gimnasium i Sør-Afrika
  • Elev- og lærerutveksling mellom syv handelsgymnasier i Norden